Over ons
Maak kennis met Het Horeca Huis
Het Horeca Huis, gevestigd in Breda, is jouw partner als horecamakelaar en adviesbureau in West-Brabant. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact: vriendelijk, behulpzaam en met korte communicatielijnen. We zijn goed bereikbaar en reageren altijd binnen een dag. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop; je kunt erop vertrouwen dat we discreet omgaan met jouw vertrouwelijke informatie.
Of je nu op zoek bent naar een geschikte horecalocatie, hulp nodig hebt bij de aan- of verkoop van je horecabedrijf, of een taxatie of deskundig horeca-advies wenst, bij Het Horeca Huis zit je goed. Met onze brede kennis, ervaring en een sterk netwerk hebben we alles in huis om jou te ondersteunen.
Maak kennis met Patrick Brand
Na 10 jaar voor de grootste brouwerijgroep ter wereld AB-InBev gewerkt te hebben, waarbij hij verschillende sales en marketingfuncties bekleedde en o.a. verantwoordelijk was voor het biermerk Jupiler, kan wel gezegd worden dat Patrick meer dan voldoende kennis en netwerk heeft opgedaan binnen de horecamarkt.
De laatste 8 jaar was Patrick zelf ook nog ondernemer in de horeca en eind 2019 verkocht hij met succes zijn zaak. Tussentijds deed hij ook nog de nodige ervaring op als importeur van buitenlandse bieren.
Zijn brede en jarenlange expertise zet hij nu met veel plezier in voor ondernemers in de horeca in Breda en directe omgeving. Bel hem gerust voor een vraag.
‘Zijn brede en jarenlange expertise zet hij nu met veel plezier in voor ondernemers in de horeca in Breda en directe omgeving.’
Maak kennis met Yves de Morree
Met ruim 20 jaar ervaring in de horeca en vijf jaar expertise in marketing en communicatie was de stap naar Het Horeca Huis een logische keuze om andere horecaondernemers te ondersteunen. Yves begon op 14-jarige leeftijd als keukenmedewerker en groeide uit tot freelance chef. Daarnaast vervulde hij rollen als gastheer, bedrijfsleider en eventmanager, waardoor hij alle facetten van de horeca tot in detail beheerst. Hij ontwikkelde diverse concepten, zette keukens op en organiseerde succesvolle evenementen.
Yves runde jarenlang zijn eigen bedrijf, Creatyves, gericht op creatief projectmanagement. De afgelopen vier jaar werkte hij als marketingmanager bij Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs. Met zijn creatieve aanpak en brede ervaring versterkt Yves Het Horeca Huis met inspirerende marketingstrategieën en communicatieconcepten.
'Met zijn creatieve aanpak en brede ervaring versterkt Yves Het Horeca Huis met inspirerende marketingstrategieën en communicatieconcepten.'
Zij gingen je voor
Cafetaria | snackbar
Kwalitaria Bisschopshoeve
Blijft: Kwalitaria Bisschopshoeve
Restaurant | Brasserie | Lunchroom
Klappeijstraat 17
Naar: Restaurant Cappadocia
Cafetaria | snackbar
Cafetaria Van Leeuwen
Naar: Friethuys Kei-Lekker
Cafetaria | snackbar
Cafetaria (R2B)
Naar: Cafetaria ’t Nieuwe Sint Janneke
Restaurant
(Voorheen) Tumi
Naar: Sticky Fingers – Vis- en Ribsrestaurant
Horeca bedrijfsruimte (casco)
(Voorheen) De Zwaan
Wordt: Heinde – Restaurant, onbeperkt dineren
Aziatisch Restaurant
The Tiger Club
Wordt: Le SMASH – Burgerrestaurant
Boutique Hotel
Het Scheepshuys
Naar: Het Scheepshuys – Botique hotel
Hotel
Bliss Hotel
Is: The Saints Hotel – Boutique hotel
Horeca bedrijfsruimte (casco)
Markt 16
Wordt: een Franse bistro